Kanin och marsvinspellets 3kg

229 kr
Finns i lager
Beställningsvara, utökad leveranstid.
.
Beställningsvara, utökad leveranstid.
Produktbeskrivning:

Lantmännens gnagarpellets är ett komplett och välbalanserat foder till kanin och marsvin.
Fodret tillgodoser alla de näringskrav vuxna kaniner och marsvin har, inklusive det livsviktiga C-vitaminet till marsvin.
Vår gnagarpellets innehåller den höga andel grovfoder som krävs för att hålla kaniners och marsvins ömtåliga matsmältningssystem i balans, men se alltid till att den dagliga fodergivan består av minst 80 % hö.

Råvaruinnehåll
Gnagarpellets Lucernpellets, korn, vetekli, soja (100 % GMO-fri), betfiber, potatisprotein, fiber, kalk och salt.

Lucernpellets
Lucern är en proteinrik baljväxt som odlas på våra svenska marker. Lucern kan torkas och utfodras som hö, men de proteinrika bladen faller lätt av och grovfodret kommer därför till sin rätt i pelleterad form. Korn Korn är en utmärkt proteinkälla och innehåller mindre stärkelse än till exempel vete.

Vetekli
Vetekli är fiberrikt och hjälper till att balansera fodret för att få en så optimal fibersammansättning som möjligt. Vetekli har även en dietisk inverkan som håller magen igång.

Soja
Sojabönan innehåller högvärdigt protein och är en viktig råvara i djurfoder. All soja som köps in av Lantmännen är certifi erad enligt RTRS, Round Table for Responsible Soy, eller ProTerra. Dessa organisationer certifierar ansvarsfullt producerad soja med kriterier som bland annat omfattar skydd av regnskogsområden, bekämpningsmedel och arbetsvillkor för odlarna.

Betfiber
Betfiber är en utmärkt fiberkälla med en perfekt blandning av lösliga och olösliga fiber som passar utmärkt till gnagare.

Potatisprotein
Potatisprotein har en aminosyraprofi l som bidrar med essentiella aminosyror som ofta saknas i vegetabiliska råvaror. Genom att tillsätta potatisprotein bidrar detta till en balanserad aminosyraprofi l i blandningen.Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen