Adaptil Halsband M-L

299 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Egenskaper:
Under digivningsperioden utsöndrar tiken ett feromon (DAP) från juverområdet. Feromonet får valpen att känna sig trygg, lugn och redo att gradvis utforska sin omgivning. Genom att efterlikna tikens feromoner skapar Adaptil produkterna förmedlar en känsla av naturlig trygghet för såväl valpen som den vuxna hunden.

Användningsområde:
- Oro och rädsla utomhus
- Tillvänjning till nya miljöer eller nytt hem, valpen och hunden
- Problem vid rastning
- Smällare och fyrverkerirädsla utomhus
- Åksjuka/Transportproblem
- Under valpens socialiseringsperiod
- Valpträning och hundskola
- Djursjukhusvistelse

Bruksanvisning
Dela pälsen och spänn fast halsbandet så att det ligger an mot huden på hunden. Viktigt att halsbandet ligger an mot huden, då feromonerna först avges när de blir kroppsvarma. Klipp bort eventuell överflödig längd utöver 5 cm. Halsbandet skall sitta på hunden dygnet runt, både inomhus och utomhus. Justera vid behov halsbandet så att det passar den växande valpen.
Halsbandet har effekt efter en timme och effekten varar ca 4 veckor. Hundens feromoner är artspecifika och har ingen effekt på andra djurarter än hund. Adaptil är inte ett läkemedel. Startkarens 7 dagar.

Hundens feromoner är artspecifika och har ingen effekt på andra djurarter än hund. Adaptil är inte ett läkemedel. Startkarens 7 dygn vid utställning och tävling.

Storlek: Medium/Large passar till medelstora och stora hundar med ett halsomfång på upp till 62,5 cm.Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen