EM SKINCARE 150 ml

169 kr
Finns i lager
tillfälligt slut, inkommer snart
.
tillfälligt slut, inkommer snart
Produktbeskrivning:

EM SkinCare – Hud-, päls- och sårvård

Skapa mikrobiell balans på hud och päls med EM

Bygg upp en naturlig och frisk mikroflora på hud och päls

EM® SkinCare är en hud-, päls- och sårvårdsprodukt för hästar som skapar mikrobiell balans där den används. Förkortar läkningstid på sår och hämmar sjukdomar så som svamp på huden, i öron och hovar. 

Användning

EM SkinCare hjälper till att främja den naturligt förekommande och friska mikrofloran på huden/pälsen och hämmar tillväxten av patogena svampar och bakterier. I praktiken har EM SkinCare visat sig vara mycket effektiv när det gäller att bekämpa eksem och svampinfektioner på huden. Även en mycket bra hjälp vid hovproblem som till exempel strålröta. Sprayen bildar en aktiv skyddsfilm på huden och stärker hudens naturliga skyddsmantel. Återfuktar skadad hud vilket förkortar läkningsprocessen på sår och andra hudproblem som mugg eller eksem. 

EM SkinCare är mycket milt och kan användas på känsliga delar så som öron, ljuver, skap, runt ögon osv. Passar för alla slags djur. OBS! Produkten är brun i färgen och kan ge en ton av brunt på vita/ljusa pälsar.

Innehåll

Aktiverad EM-1® och vatten. 

Aktiva mikrober: Fotosyntesbakterier: Rhodopseudomonas palustris, Rhodospirillum rubrum. Mjölksyrebakterier: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei. Jästsvamp: Saccharomyecs cerevisiae.

100% naturligt. Innehåller inga kemiska eller farmaceutiska ämnen.Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen