St Hippolyt Super Condition 20kg

1 145 kr
Finns i lager
Beställningsvara, utökad leveranstid.
.
Beställningsvara, utökad leveranstid.
Produktbeskrivning:

Energitillskott till din häst

SuperCondition bidrar med tillförseln av specifika näringsämnen till muskelämnesomsättningen.

- Högt innehåll av antioxidativa vitaminer

- Högt innehåll av muskelrelevanta mineraler

- Optimalt innehåll av förstklassigt protein

- Uppbyggande och skyddande i ett

- Dopingfri

Hästar vars muskler är mycket belastade har behov av en ökad mängd muskelrelevanta näringsämnen som vanligtvis inte finns i tillräckligt stor omfattning i det vanliga kompletteringsfodret. SuperCondition fokuserar just på tillförseln av dessa beståndsdelar som understödjer utrensningen och uppbyggnaden.

Brist på specifika näringsämnen kan leda till muskelspänningar, hårda muskler och sluta med muskelskador och kan på längre sikt skada hela rörelseapparaten (senor och leder). SuperCondition jämnar ut dessa brister både snabbt och långvarigt.

Tillskott där du märker skillnad

Ingredienser av högsta kvalitet och ett målinriktat innehåll av vitaminer och mineraler gör det möjligt att använda SuperCondition som ett koncentrat med några hundra gram dagligen. Särskillt till tävlingshästar och till hingstar under betäckningssäsongen och i samband med unghäst- och hingstchampionat. Men också fritidshästen har glädje av SuperCondition då det ger en smidig och aktiv häst som inte har problem med stela muskler.

Utfodringsrekommendation

50-100 g per 100 kg kroppsvikt dagligen som komplement till den vanliga fodringen.

Obs! Täcker inte hästens grundläggande mineralbehov.

1 liter = ca 800 g

1 mått = ca 130 g

Storlek

20 kg i säck. (Finns även att beställa som 5 kg hink samt 10 kg hink)

Innehåll

Majsgroddar 25 %, malda fullkornskornflingor, vört, finmalda oljefrön (linfrön, solrosfrökärnor, fänkåsfrönl) 5 %, äppelsirap, kallpressade oljor (linfrön, solroskärnor 2,8 %, salt, vindruvskal, örter (rosmarin, hagtorn) 2 %, havsalgmjöl, öljäst, magnesiumacetat, vindruvkärnextrakt, kalciumkarbonat (marint och mineraliskt).Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen