KRAFFT LUCERNE Hackad Strå 15 KG

309 kr
Finns i lager
Beställningsvara, utökad leveranstid.
.
Beställningsvara, utökad leveranstid.
Produktbeskrivning:

KRAFFT LUCERNE Chopped är ett varmluftstorkat grovfoder baserat på hackad lusern. Används i kombination med hö, ensilage och bete – och kan tillsammans med foderhalm även ges som enda grovfoder. Rikt på fiber och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen. Hög fiberhalt gynnar en sund grovtarmsfunktion.

Utfodra alltid med grovfoder före kraftfoder, och dela gärna upp kraftfodret på flera utfodringstillfällen per dag.
Rikt på fibrer och högvärdigt protein
Vit Plastsäck 15kg
Tänk på att tillsätta mineraler och vitaminer ifall lusern ges som enda komplement utöver grovfoderUtfodringsanvisningar:
Rekommenderad giva bör baseras på näringsvärdet i det grovfoder som ges utöver lusern. Ett riktvärde är ca 0,5–4 kg per häst och dag. Se till att hästen får totalt 1-1,5 kg torrsubstans grovfoder per 100 kg häst.
1 L KRAFFT LUCERNE Chopped = ca 0,25 kg.
För individuell rådgivning ring KRAFFT Direct: 020 – 30 40 40 eller maila direct@krafft.nu.
SKRIV UT
RÅVARUINNEHÅLL
LUSERN
Lusern är en baljväxt som kännetecknas av högt proteininnehåll, bra proteinkvalitet och högt innehåll av växttråd. Det är en torktålig växt som ger upp till tre skördar. Kan också kallas Alfa Alfa. Ingår som råvara i fabrikstillverkade foder och kan även köpas som råvara i form av LUCERNE Chopped straw, LUCERNE Pellets och LUCERNE Pure Pellets. I LUCERNE Chopped straw och LUCERNE Pellets ingår melass, medan LUCERNE Pure Pellets är helt fri från tillsatt melass.
BETMELASS
Betmelass är en energirik biprodukt från sockerindustrin. Har mycket god smaklighet och fungerar naturligt för att hålla ihop pelletsen.

 

Till Övriga Sverige kan vi endast skicka helpall (21st) och blir då en beställningsvara.

 Medelbetyg 5/5 baserat på 38 st röster.
Se fler recensioner...
Andra har även köpt
Drift & produktion: Wikinggruppen