Chia De Gracia

Chia de Gracia är ett finländskt expertföretag på naturfoder. Chia de Gracias naturfoder och kosttillskott stöder det dagliga välmåendet hos hästar och hundar och hjälper till att hålla dem naturligt friska utan tillsatser eller industriella komponenter.

 

Vi importerar och tillverkar olika slags örter, naturfoder, superfoods och kosttillskott för hästar och hundar. Vi är den första fodertillverkaren i Finland som fått rätten att använda den eftertraktade märkningen Design from Finland på våra förpackningar.

 

Chia de Gracia importerar och producerar sina produkter enbart av råvaror, som laboratorietestats enligt gällande regelverk, både vad gäller hygien och kvalitet. Vi representerar inte någon specifik producent eller grossist. Det garanterar en hög kvalitet och trovärdighet för vårt eget varumärke och ger oss möjlighet att fortsätta förbättra vårt varumärke utifrån egna målsättningar och kundernas önskemål utan att vara beroende av andra. Utöver oberoende ger det oss frihet att använda oss av flera inköpskanaler och utnyttja vårt nätverk maximalt. Därmed ökar inköpssäkerheten och tillgängligheten hos våra produkter. Vi köper våra råvaror endast av pålitliga leverantörer med bra produkter och god kvalitet. Våra partners har ISO 2200, ISO 14001, HACCP, Feed Chain Alliance (FCA), GACP sertifikater.

Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen